جلسه عمومی سه روزه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) امروز (دوشنبه) در پاریس برای بررسی پیشرفت پاکستان آغاز می شود. تیم با توجه به لیست خاکستری در مورد سرنوشت کشور تصمیم خواهد گرفت.
ناظر مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم تلاش های پاکستان را برای پیروی از توصیه های آنها و ارزیابی پیشرفت بررسی می کند. اگر سازمان پیشرفت کشور را رضایت بخش بداند ، پس از بازدید در سایت ، آن را از ژوئن 2021 از لیست خاکستری خارج می کنند.
با این حال ، در صورت عدم انطباق با هر برنامه عملیاتی ، ممکن است به پاکستان کمی زمان داده شود تا آن را رعایت کند و در نتیجه ، حذف نیز ممکن است تا ژوئن 2021 به تأخیر بیفتد.
به نظر می رسد پاکستان در مورد این دیدار خوشبین است. مقامات مشروط به ناشناس ماندن گفتند که "پاکستان ماه گذشته گزارش پیشرفت شش برنامه باقی مانده را به FATF ارائه داده و اکنون تصمیم آنها براساس پیشرفت انجام شده توسط کشور [FATF] است".
پیش از این ، ناظر جهانی مبارزه با پیوند در ماه اکتبر برای ارزیابی پیشرفت پاکستان در برنامه اقدام 27 ماده ای برای مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت پاکستان را تا فوریه 2021 در لیست خاکستری خود نگه دارد.
رئیس مارکوس ، رئیس نظارت ، در سخنان پایانی خود در جلسه اکتبر گفت که پاکستان برای مقابله با مسائل مربوط به پولشویی و تأمین مالی ترور پیشرفت بزرگی داشته است و از 21 نقطه اقدام با موفقیت 21 عمل کرده است.
FATF چهار حوزه کلیدی را توصیه کرده است که کشور برای رفع نقایص استراتژیک باید روی آنها کار کند:
- نشان دادن اینكه آژانس های اجرای قانون (LEA) در حال شناسایی و تحقیق در مورد گسترده ترین فعالیت تأمین مالی ترور هستند كه افراد و نهادهای تعیین شده را هدف قرار می دهد و افرادی را كه به نمایندگی از طرف اشخاص یا نهادهای تعیین شده اقدام می كنند
- پیگرد قانونی تأمین مالی ترور منجر به تحریم های م effectiveثر ، متناسب و بازدارنده می شود
- نشان دادن اجرای م sanctionsثر تحریم های مالی هدفمند علیه همه تروریست های تعیین شده 1267 و 1373 و کسانی که از طرف آنها یا از طرف آنها اقدام می کنند. جلوگیری از جمع آوری و جابجایی وجوه از جمله در ارتباط با سازمانهای غیر انتفاعی ؛ شناسایی و مسدود کردن دارایی ها ، و منع دسترسی به وجوه و خدمات مالی
- اجرای مجازات در برابر نقض تحریم های تأمین مالی ترور ، از جمله در رابطه با NPO ، مجازات های اداری و کیفری ، و همکاری مقامات استانی و فدرال در موارد اجرای
پاکستان به دلیل اتخاذ تدابیر ناکافی برای جلوگیری از پولشویی و تأمین مالی تروریسم در ژوئن 2018 در لیست خاکستری FATF قرار گرفت و برنامه عملیاتی برای تکمیل آن تا اکتبر 2019 به وی داده شد یا با خطر قرار گرفتن در لیست سیاه همراه با ایران و کره شمالی روبرو شد.
.